00386 40 830 500

Klima uređaji - Klime

Odaberite provjerenu kvalitetu i pouzdanost

Pravilan izbor klima uređaja potpuno će promijeniti i poboljšati ugodnost boravka u vašemu kućnom ili poslovnom okruženju jer vam pruža adekvatnu temperaturu bez obzira na vremenske uvjete. S obzirom na današnji obujam ponude na tržištu, najvažnije je da za svoje potrebe odaberete odgovarajuću marku te si u isto vrijeme osigurate ispravnu montažu, instalaciju i servis vašega klima uređaja.

U tvrtki Klimaj sve vam to pružamo na jednom mjestu nudeći široku paletu različitih marki klima uređaja, koje se prilagođavaju svim veličinama prostora i specifičnim potrebama. Osim toga, naš stručni tim pružit će vam adekvatan savjet tijekom odabira, montaže uređaja, a kasnije i održavanja, odnosno servisa.


Marke klima uređaja koje vam nudimo:

Fujitsu klima uređaji
Fujitsu stremi biti ekološko prijateljska tvrtka pa tako neprestano ulaže sredstva u istraživanja vezana za proizvodnju klima uređaja. U svojoj ponudi nudi i klima uređaje s automatskim čišćenjem filtera, koji pomažu pri poboljšanju učinkovitosti hlađenja ili grijanja.
Daikin klima uređaji
Marku Daikin odlikuje tradicija duga više od 30 godina, a njihovi klima uređaji poznati su po izvrsnoj kvaliteti. U njihovoj ponudi moguće je za svaki dom pronaći niz inovativnih rješenja koja omogućuju uštedu te su ekološko prijateljska.
Toshiba klima uređaji
Toshiba je jedan od vodećih proizvođača kvalitetnih klima uređaja koji stalno teži inovaciji i poboljšanju svojih proizvoda. Njihova glavna prednost je maksimalna kvaliteta, a osim toga, njihovi uređaji izvrsno čiste i dezinficiraju zrak.
Mitsubishi klima uređaji
Klima uređaji Mitshubishi tehnološki su iznimno dorađeni i izdržljivi, bez obzira na vremenske uvjete. Izvrsni rezultati postižu se kako na temelju dugogodišnjeg iskustva tako i na temelju razvoja inovacija, u koje konstantno ulažu znanje i sredstva.
Panasonic klima uređaji
Jedna od važnih smjernica marke Panasonic je ekološka osviještenost, a osim toga njihovi će vas klima uređaji impresionirati i iznimnom izdržljivošću i naprednim tehnološkim rješenjima. U njihovoj raznovrsnoj ponudi pronaći ćete kako osnovne modele tako i sustave s brojnim naprednim funkcijama i kapacitetima.

Za povoljnu ponudu pošaljite upit ili nas nazovite na 00386 40 830 500 .

klime cene